ProTechnic Motorsport Kft. - Chiptuning és Motoroptimalizálás teljesítménymérő padon
 
Vissza a kérdésekhez

Opel Zafira 1.7 cdti részecskeszűrő probléma

(2015. Október 24.)

Kérdés:

Üdvözlet! Zafira 1.7 cdti 110Le motorral szerelt autóm van. Nekem is a részecskeszűrő okozza a problémát, állandóan regenerál, fogyasztás így nagy.
Legutóbb kényszerregenerálással sikerült kitisztítani, de 200km múlva ismét elkezdett kéken füstölni, regenerálni, sokat fogyasztani. Szeretnék egy végleges, jó megoldást erre a problémára. A részecskeszűrő eltávolítására, szoftveres kiiktatására, motoroptimalizálásra gondoltam. Ha jól olvastam, akkor ezt önöknél meg lehet oldani. Mai árfolyamon mennyibe fájna ez nekem, és időpontot foglalni telefonon lehet?

Válasz:

Üdv Károly,

Igen lehet! Az Opel Zafira 1.7 cdti-re is van tökéletes DPF szoftveres kikapcsolásunk, az optimalizálással zömmel 125-130 lóerő környékét szoktunk belőni, de a nyomaték és rugalmasság javulása azért lényegesen nagyobb, nagyjából 320-330Nm körüli érték állítható be. A komplett munka 120eft.

Igen telefonon tudunk időpontot egyeztetni. Nagyjából 4 óra alatt el szokott készülni. Megvárható, de tudunk akár előző este is autót cserélni, így nem kell ezért külön szabadságot "feláldozni". A csereautónak nincs külön díja.

Amennyiben aktuálissá válik a dolog, kérem hívjon.

Üdvözlettel Csaba Péter

Vissza a kérdésekhez