ProTechnic Motorsport Kft. - Chiptuning és Motoroptimalizálás teljesítménymérő padon
 
Vissza: Nyitólap

Felhasználási feltételek

A Protechnic Motorsport Kft. (a protechnic.hu vagy www.protechnic.hu honlap - a továbbiakban Honlap - üzemeltetője) a következő nyilatkozatot teszi.

Szerzői jogok

A Honlapon megtalálható képi, szöveges, videó, vagy bármilyen egyéb tartalom a Honlap üzemeltetőjének szellemi terméke, vagy az eredeti szerző írásos beleegyezésével használta fel. A Honlapon található tartalom elektronikus, nyomtatott, vagy bármilyen egyéb újraközlése csak a szerző írásos engedélyével lehetséges. Engedély nélküli újraközlés ("másolás") esetén feljelentéssel élünk.

Adatvédelem

A Honlap üzemeltetője a Honlap látogatóiról a birtokába került személyes adatokat (név, email-cím, egyéb elérhetőségek) kizárólag az adatszolgáltatáskor megadott célra (kapcsolatfelvétel) használja. A személyes adatokat harmadik félnek nem adja ki, hírlevelet a látogató kifejezett beleegyezése nélkül nem küld. A személyes adatokat a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli.

Felelősség kizárása

A Honlapon megjelent műszaki témájú tartalmak tájékoztató jellegűek, a tevékenységünk bemutatását célozzák. Ezek követéséből eredő bármilyen személyi sérülés vagy anyagi kár esetén a Honlap üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli. A gépjárművek javítását bízza szakemberre!

Munkadíjak, árajánlatok

A Honlapon megjelenő "tól-ig" árak és munkadíjak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek, és a Protechnic Motorsport Kft-re nézve nem kötelező érvényűek. A pontos árajánlathoz a jármű pontos ismeretére (alvázszám, stb) és az elvégzendő munka egyeztetésére van szükség.

Gépjárművek illetve azok részeinek módosításai

A Honlapon bemutatott tevékenységek (átalakítások) egy része közúti forgalomban részt vevő ("rendszámos") gépjárművökön nem hajtható végre. Ez ügyben kérje az illetékes szakhatóság, vagy cégünk segítségét.

A versenycélú átalakítások esetén az adott verseny versenyszabályzata a mérvadó. Ennek ismerete a Megrendelő felelőssége. Az elvégzett módosításokból adódó óvás, versenyből való kizárás és egyéb események esetén a Protechnic Motorsport Kft-t semmilyen felelősség nem terheli.

Márkanév bitorlása

Sok visszaélés történt a Protechnic Motorsport Kft. chiptuning tartalmaival, munkáival, vagyis sokszor kerestek fel azzal, hogy javítsak meg valamit, ami nem sikerült túlságosan jól, pedig nekik azt mondták, hogy mi csináltuk, pedig nem !

Nem adunk el tartalmat.

Az ilyen jellegű "Vagyonszerzésből elkövetett csalás és márkajelzés jogosulatlan használatáért" minden esetben feljelentéssel élünk!

 
Vissza: Nyitólap