ProTechnic Motorsport Kft. - Chiptuning és Motoroptimalizálás teljesítménymérő padon
 
Vissza a kérdésekhez

PSG 16 egr kikapcsolás, chiptuning, Opel, Saab

(2016. December 31.)

Kérdés:

Tisztelt Protechnic, egy fórumon olvastam, miszerint önök ki tudják kapcsolni a PSG16-ból az egr szelepet. Itt nyugat Magyarországon Győr, Sopron, MMóváron mindegyik chiptuning cég azt monda, hogy lehetetlen. Egyik cég elektronikát kötött az egr szelep helyére, de nem működött. 1 éve már vettem egy új egr szelepet 87eftért, de ez a szoftveres kikapcsolás sokkal szimpatikusabban hagzik. Kicsit bizalmatlanul kérdezem, mivel nem a szomszédban vannak, biztosan ki tudja kapcsolni ? Át tudja chippelni a motorvezérlőt ? PSG16!
Várom válaszát! T.József

Válasz:

Tisztelt József,

Igen ki lehet kapcsolni a PSG16 rendszeréből az egr szelepet, ráadásul annyira, hogy a csatlakozót le is húzzuk róla, szóval akár le is lehet dugózni és a viszonylag új egr szelepet akár értékesítheti is belőle.

Tudom, miért mondja mindenki, hogy nem lehet megcsinálni, mert a "kollégák" nem rendelkeznek eszközzel hozzá. Az ócska kínai másolt eszközök valóban nem képesek kiolvasni és visszaírni a motorvezérlő tartamát és a szoftvert sem egyszerű átírni és kikapcsolni az EGR szelep funkcióját.

Hamarosan teszek fel az oldalra fényképeket a műveletről.

A szoftveres kikapcsolást 45eft-ért végezzük, amennyiben chiptuning és/vagy motoroptimalizálást is kér, úgy egyidejű munkavégzés esetén további 25eft-ot kérünk érte.

Üdvözlettel Csaba Péter
Protechnic Motorsport Kft

Vissza a kérdésekhez