ProTechnic Motorsport Kft. - Chiptuning és Motoroptimalizálás teljesítménymérő padon
 
Vissza a kérdésekhez

Lexus chiptuning, dpf kikapcsolás, eltávolítás

(2015. Október 22.)

Kérdés:

Üdvözlöm Csaba Úr,

A neten keresgélve az Ön oldalára akadtam és nagyon tetszett az oldala. Rendkívül szimpatikus a hozzáállása és a letisztult weboldala. Ezért is döntöttem az Ön cége mellett. Nagyon sok a marketinges tele-shoppos lehozom a csillagot csak önnek, csak most dolog.... Ennél Én idősebb és talán komolyabb is vagyok.

Nos igazából egy gondom van csupán, hogy nem találom az Ön adatbázisában az autóm, mégpedig egy Lexus IS220d 2008-as évjáratú autóm szeretném dpf mentesíteni és optimalizáltatni.

Amennyiben lehetséges kérem tájékoztasson róla.

Üdvözlettel Domokos András

Válasz:

Üdvözlöm András,

Köszönöm az észrevételét és a visszajelzését.

Igen sajnos még a weboldalam tartalmilag nincs naprakész állapotban, viszont ettől függetlenül meg tudjuk csinálni a dpf kikapcsolást és a chiptuning és/vagy motor optimalizálást is.

Nem akartam addig reklámozni a dolgot, ameddig nem 100%-os a szoftveres kikapcsolás és a teljesítmény módosításokat sem tudtuk fékpadon (teljesítmény mérésen) visszaellenőrizni. Elég sokfelől hoznak autót hozzánk és nem akartam olyan ügyfelek autóján tesztelni (kísérletezni) akik nem laknak messzebb 30km-nél.

Így a barátaim autói voltak az elsők :-)

3-4 hónapja vált lehetővé a Toyota és Lexus gépkocsik Denso motorvezérlőjüknek a programozása. Így eleinte elég bizalmatlan voltam a dologgal, de mára kellő tapasztalattal és eredménnyel vállaljuk ezen feladatokat is.

Üdv Csaba Péter

Vissza a kérdésekhez