ProTechnic Motorsport Kft. - Chiptuning és Motoroptimalizálás teljesítménymérő padon
 
Vissza: Chiptuning

Chiptuning: Eco-Optimum és Maxpower, File service

A szoftveres tuningolást legegyszerűbben úgy tudnám szemléltetni, mint játékot egy autórádió hangszín szabályzójával. Előre megírt gyári paramétereket finomítunk az ügyfél igényeihez..

Ezen igények fő célja lehet az Ecotuning, ami kimondottan a fogyasztáscsökkenésre van kihegyezve  - avagy Optimum - ami adott típuson kipróbált és hosszútávon tesztelt beállítása. Előjönnek a motor rejtett tartalékai és emellett nem csökkenti a motor élettartamát. 

A harmadik lehetőség a Maxpower, amikor csak az az egyetlen cél, hogy a lehető legtöbbet hozzunk ki a motorból. Az ilyen jellegű feladatokat kizárólag fékpadon végezzük.   

File Service... Ez annyit jelent, hogy nem értesz hozzá, de vettél egy kínai galettot vagy egy kess V2 vagyis ki tudod olvasni a tartalmat, csak nem tudod értelmezni és módosítani a motorvezérlő szoftverét, na ilyenkor lehet keresni olyan céget aki file service szolgáltatást nyújt, vagyis pénzért (kb 1/3 áron ) eladja neked a módosítást egy adott autóhoz.

Mire jó ez? Szerintem semmire, én nem akarok megtanítani senkit chiptuningolni, nem akarom, hogy másoljanak, bár megtették a weboldalam leírásaival is. Miért adnám 1/3 áron, ha a saját műhelyemben a legális vállalkozásomban számlával adhatom 3x annyiért. Ebből a legális pénzből fejleszthetek, beruházhatok, hogy még jobb, még szélesebb szolgáltatást tudjak nyújtani az ügyfeleimnek. Akik személyesen keresnek fel és jönnek Debrecentől, Sopronig, Zalaegerszegtől, Gyuláig. Akkor szakítsam félbe az ügyfeleim munkáját azzal, hogy valakinek 1/3 áron neten keresztül tuningoljam az autóját??! Hát nem, nem vagyok ostoba és kapzsi sem. Nekem elég ennyi munka. Nem akarok a minőségi munkából mennyiségit csinálni.

Mint ahogy nincs matrica hordás ellenében 15eft-os kedvezmény. És nincs ingyenes tesztelés sem. Ez nem a tele shop, Én nem akarok senkit sem meggyőzni arról, hogy a Protechnic Motorsport a legjobb.

Nem mondom, hogy csak én értek hozzá... Nem mondom, hogy válasz engem vagy a cégemet ezért vagy azért.

 1997 óta építek motorokat és fejlesztem a cégem, magam.. Még nincs kész és nem is lesz, de azért csak jelet valamit, hogy 2000 óta az Én tulajdonom a www.protechnic.hu és sok nálamnál régebbi és komolyabbnak tűnő cég sem rendelkezik olyan technikai háttárrel, mint Mi. Hengerfej áramlásmérő vagy a vizes főtengelyen mérő teljesítménymérő pad.... OLS300 emulátor... Az összes legális eszköz...

Tényleg nem értem azokat akik file service szolgáltatást nyújtanak, miért éri meg gombokért eladni a tudást??

Vagy lehet, hogy az a sok moslék munka amiből egyre többel találkozom, az ennek az egyenes következménye?! Hogy a szemetet, az értelmetlen módosításokat adják el valódi tudás helyett??!

Akkor Te vennél file service szolgáltatást?! Szeretnéd, ha olyan csinálná az autód aki nem ért hozzá??? Viszont ismer egy olcsó helyet ahonnan le tudja tölteni a chiptuningot?! Szerintem őrült nagy vakmerőség és ostobaság a drága autónk olyanokra bízni, akik nem tudják mit csinálnak..

A környékünkön olyan emberek kezdtek el hirdetni és chiptuningolni akik előtte autófényezők és fitness edzők voltak!!?

 
Vissza: Chiptuning