ProTechnic Motorsport Kft. - Chiptuning és Motoroptimalizálás teljesítménymérő padon
 
Vissza: Referenciák

BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás

BMW 530d chiptuning és dpf eltávolítása...

A tulaj nagyon felkészült volt, pengén elmondta mit szeretne és mikor, hogyan... Én is ilyen típus vagyok, nem akkor találom ki, hogy mit akarok amikor telefont ragadok, hanem előre összeszedem a gondolataim kérdéseim... A halálom, mikor valaki 19:21 kor felhív és beszélgetni akar és azt mondja győzzem meg, hogy miért hozza a kocsiját hozzám és ne az xyz-hez.

Én ilyenkor simán rámondom, hogy ne hozza hozzám... Én sokkal drágább vagyok és még csak tanulom a dolgot, szóval inkább válassza őt és ha szerencséje van ingyen tesztelheti 3 hónapig!

És volt már, hogy megkérdezték tényleg? Mire mondtam az embernek, hogy ha emailen jelentkezik ingyenes tesztre akkor havonta sorsoláson vehet részt és akkor nyerhet egy MOL aranykártyát 1 év korlátlan üzemanyag kerettel....

Mire leesett az embernek, hogy ugratom, már nagyon pipa volt, aztán elkeztett fenyegetőzni, kész röhely... Mondtam neki, hogy ne fárasszuk egymást, én nem akarom mindenki autóját chiptuningolni... (én csak elviccelve tudom kibírni a sok barmot, mert higyjétek el hetekig tudnék mesélni hasonló történeteket..)

De vissza a valódi ügyfelemhez... megbeszéltük, időben érkezett, hozta az előre legyártott rozsdamentes csövet... gyorsan megcsináltuk, megírtam a chiptuningot és az ideiglenes dpf kikapcsolást... elment egy próbakörre és mosolyogva jött vissza, azzal a kérdéssel, hogy miért nem csinálják gyárilag ilyenre??! Egyáltalán nem füstöl és brutál jól megy...

Mondtam neki, hogy díjtalanul visszaállítjuk, az eredeti állapotot, ha kell. Kézfogás, fizetés, mindenki elégedett...

 
BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás , 1. kép - BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás
BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás
 
BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás , 2. kép - BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás
BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás
 
BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás , 3. kép - BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás
BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás
 
BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás , 4. kép - BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás
BMW 530d chiptuning dpf eltávolítás
 
Vissza: Referenciák